maanantai 26. kesäkuuta 2017

Tapaus Tony Halme



Tony Halmeen taistelijan ura avautui Japanissa, jossa hän oli pidetty showpainija. Suomessa hän tuli tunnetuksi v. 1993 Renny Harlinin showohjelmassa "Gladiaattorit" Viikinkinä. Hänen luonteellaan ei tyydytty mihinkään vähään ja siksi hän halusi ponnistaa nyrkkeilyn ammattiuralla.






Nyrkkeilyuraansa ennen Halme oli  kansainvälisesti tunnettu showpainijana



1999 voimamies





3.10.2000


Nyrkkeilyura koki takaiskun, kun raskaan sarjan ottelussa tapahtui aika pahan näköinen tyrmäys. Halme ei jäänyt kanveisiin murehtimaan. Uusia tuulia riitti showrintamallekin ...












Levyltä "Mestarit Salilla" (2001). Halmeen ensimmäinen ja viimeinen albumi.









Halme puhumassa  (2003) "syntyjä syviä". Halme näki koomassa näkyjä, jotka osaltaan ajoivat hänet puntaroimaan uskonasioita ... 



6.12.2003



Tony Halmeen uran yksi kohokohdista oli nousta Perussuomalaisten ääniharavana kansanedustajana eduskuntaan  ja osallistua itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin.

Elämän loppupuolelle otetta oli vaikea säilyttää ja sattui tällainenkin ikävä tapahtuma eli ns. huumekokeilu, joka johti poliisin haaviin syksyllä 2009. SaSa 

Halme kertoo avoimesti erehdyksestään, jota katuu. Hän kertoo olevansa huumeita vastaan, ja varmaankin kokemuksen opettamana vielä enemmän kuin ennen. 








Halmeen elämä päättyi maankamaralla v. 2010. Hänen kuolemansa noteerattiin televiouutisissa.






Halmeen asiat ja taistelut eivät aina sujuneet niin hyvin kuin hän itse ja hänen läheisensä olisivat toivoneet. Vanha Viikinki ei kuitenkaan jäänyt koskaan murehtimaan tappioitaan lattiaan. En usko, että mies kuoleman jälkeenkään tuli nujerrettua. Uskoa ei tarvita kuin hipu - jos se on oikeaa laatua, Jeesukseen pohjautuvaa. Tärkeintä on selvitä lattiasta uusiin taisteluihin.

Juha Matissonin kuolemanrajakokemus


Eräistä kuolemanrajakokemuksista saa sen kuvan, että kaikki kuoleman jälkeen on  "auvoista" olotilaa kuin rajattoman hyväksynnän kosmisessa keskipisteessä.

Epäilemättä monia hyviä muistoja on niinkin saatu ja niillä voi olla oma tehtävänsä.

Bikerelämää 1980-luvulla viettäneen Juha Matissonin viesti maailmalle on sen sijaan erittäin vakava: On olemassa niin Hyvä kuin Paha, ja nämä kaksi toisilleen vastakkaista puolta kilpailevat ihmisestä rajan kummallakin puolen.






Jos haluat mieluummin lukea kaikessa rauhassa itse kertomuksen, löydät sen myös tästä linkistä.


10546 tysk biker inlaga lowres



Bikerelämää (David Mann)


Saksankielisiä kertomuksia kristityistä motoristeista.

Ks. linkki